Bulgarian (Български)English (United Kingdom)

Фирмен профил

"Добре дошли в сайта на Респект 4 ООД. Тук ще намерите разнообразие от пластмасови и метални ревизионни вратички, пластмасови вентилационни решетки, полиетиленови продукти, стреч фолиа, тиксо и ръкавици."

ДЕЙНОСТ:
Респект 4 ООД е търговска компания, основана 2011 год. със 100% българска собственост и е Официален представител на водещи производители. Внася и дистрибутира ревизионни отвори, решетки, ел табла, тънък и дебел найлон, чували за смет и др. под марката Респект.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА КОМПАНИЯТА:
Компанията се развива в две направления:

1. Дистрибуция на тънък и дебел найлон, чували за смет, стреч фолиа, тиксо и ръкавици.
2. Внос на ревизионни отвори, решетки и електрически табла.

РЕКЛАМА:
Нашата компания постоянно отделя значителна част от своя бюджет за популяризиране на продуктите си на местно и национално ниво, чрез участие в панаири и изложби, и чрез публикуване на каталози, брошури и др.

УСЛУГИ:
Разпрoстранението продуктите на Респект 4 се осъществява чрез местни дистрибутори и чрез търговски представители.
Продукти на Респект 4 също се доставят и чрез методите "врата до врата".

ПОЛЗИ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНИТ:
1. Всички наши продукти и съоръжения, които се продават, имат много добро съотношение качество / цена.
2. Нашите запаси от продукти се обновяват постоянно.
3. Нашият екип от специалисти, състоящ се от търговски агенти и технически експерти, правят всичко възможно, за да задоволим вашите клиентски изисквания.
4. Всеки продукт е опакован в индивидуална опаковка от термосвиваемо фолио, етикирано с EAN код, и евро окачване за закачване на стелажи. Една от основните цели на фирмата е да предоставя на клиентите си продукти с най-високо качество.
5. Продуктите, които внася Респект4 ООД са произведени от висококачествен материал ASA или ABS с UV стабилизатор. Този материал е изключително устойчив на UV лъчи, продуктите запазват оригиналния си вид и ярък цвят за повече от 10 години.