Bulgarian (Български)English (United Kingdom)
Wednesday, 18 December 2013 20:58

Улуци

ПРЕДИМСТВАТА НА НАШИТЕ УЛУЦИ

Дълъг живот
Специално разработен композитен полимерен материал, плод на дългогодишни лабораторни изследвания, гарантиращ здравина и живот над 50 години.

Оцветяване
Иновационно оцветяване в дълбочина на полимерния материал.

Лесен монтаж
Не изисква строго специализирани уреди, позволявайки монтажът да се извърши дори и от не специалист. Чрез уникалната клик система, монтажът на улуците се осъществява само с едно щракване.

UV защита от последно поколение
Специално разработена да отговори на високите изисквания на отводняването с PVC улуци и водосточни тръби

Форма
Естетическите черти на системата, променят чувствително външния вид на всяка постройка, подчертавайки нейните архитектурни качества.

Здравина
С дебелина 2,5мм на улуците, се гарантира над 2 пъти по-висока здравина и устойчивост на неблагоприятни климатични явления.

Уплътняване
Използването на силиконови уплътнения, с две хидроизолационни ребра, безотказно предотвратява течове, значително повишава устойчивостта на системата и позволява монтаж на улуците без лепене.

Висока устойчивост на химически реагенти, самогасящ материал
Позволяващи употребата на улуците и водосточните тръби в силно замърсени зони и съответствие на стандартите за пожаробезопасност.

Устойчиви температурни промени
Композитен материал издържлив на температурни колебания
от -35°C до +65°C.

Рециклиране
Материалът на системите позволява 100% рециклиране.

Опаковане
Системите се опаковат в пет-слойни кашони от велпапе, предотвратявайки всякакви механични увреждания по време на транспорт и товаро-разтоварване.